BEDRIJFSFILM ANTWERPEN

Bedrijfsfilm Antwerpen Olympia Geel

Bedrijfsfilm Antwerpen van fitnesszaak Olympia in Geel.

bedrijfsfilms

Voor dit bedrijf kregen we de opdracht een algemeen en ontspannen overzicht te geven via een bedrijfsfilm Antwerpen. Ook werd er een voice-over gebruikt, dus met stemopnames van de bedrijfsleider. Als slot werd er een aparte video gemonteerd met enkele reacties van klanten. Het uiteindelijke resultaat werd bezorgd op dvd, in een high definition versie, een dvd-versie op op een eventuele televisie af te spelen, een projectie-resolutie voor mogelijke projecties op scherm tijdens een beurs-event. En ook een link en een code om de video desgewenst overal op het internet te kunnen plaatsen. De opnames voor deze bedrijfsfilm Antwerpen, gebeurden ongeveer in een halve dag.

Tips: zorg dat je op voorhand ongeveer weet wat je in je bedrijfsfilm wilt laten zien. Stel je in de positie van een potentiële klant. Wat interesseert hem en wat moet je zeker niet laten zien. Wil je begeleidende tekst laten inspreken, maak een tekst op die min of meer toch overeenkot met de passages die in de bedrijfsfilm zullen verschijnen. Vrees niets, we helpen je uiteraard. Naderhand monteren we de bedrijfsfilm, waarbij je de mogelijkheid krijgt om drie revisies te hanteren. Dit wil zeggen, we sturen je een online voorbeeld van de bedrijfsfilm door, waarbij je driemaal eventuele wijzigingen kunt dirigeren.

  • Ook een bedrijfsvideo?

    Een standaard bedrijfsfilm, met zonder uw voice-over kan voor een scherpe prijs, kost (excl. btw) van: 500€

  • Website laten maken?

    Je wil je bedrijfsfilm in een passend kader plaatsen? Laat ons je website maken, die past zich automatisch ook aan op tablet en smartphone.

  • Gevonden worden op Google

    Een bedrijfsfilm en of een website zijn overbodig zonder bekeken, laat staan, gevonden te worden. Wanneer je ons je website laat maken, zorgen we ervoor dat deze daadwerkelijk gevonden wordt, of concreet: nieuwe klanten en meer winst.